Veelgestelde vragen

Er zijn vast vragen die je wil stellen. Bij een aanvraag, hoe het moet? Wat er mag en wat er niet kan. Hierbij een aantal vragen die gelijk antwoord geven. Staat je vraag hier niet bij stuur dan een bericht via het contactformulier.

Nee helaas! Als je geen antwoord vind kan je bij Contact > Contactformulier je vraag of opmerking stellen. Deze vraag of opmerking wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Stichting Vrienden van Het Dorp heeft geen eigen telefoonnummer. Wel hebben we een Contactformulier. Je vraag of opmerking wordt relatief snel beantwoord. 

We vergaderen elke maand. In de voorbereiding voor de vergadering wordt alles voorbereid. Stel: Jij gaat de aanvraag doen na onze vergadering, dan kan de volgende vergadering over een maand plaatsvinden. Als je aanvraag kan wachten wordt hij dan behandeld. Is er spoed? Geeft dat aan bij je aanvraag.

De werkcommissie bestaat uit (oud)bewoners, direct betrokkenen bij Het Dorp en een voorzitter en secretaris vanuit Siza.

Mocht je niet het antwoord vinden dat je zoekt neem dan via het Contact > Contactformulier om met ons contact op te nemen. Binnen enkele werkdagen wordt er gereageerd.

Helaas, voor elk soort subsidie dien je een formulier in te vullen zodat we de juiste gegevens hebben per aanvraag.

Je kan nog drie jaar aanvragen doen. Wel stopt internet gelijk. Geef het voor de zekerheid aan bij Stichting Vrienden van Het Dorp. Stuur een bericht via Contact > Contactformulier.

Natuurlijk mag iemand anders voor jou een aanvraag doen. Maar controleer wel de gegevens voordat je het verstuurd.

Heb je tips of op- en of aanmerkingen over onze website dan horen wij het graag via het contactformulier.

Ga naar de inhoud